Понеделник, Септември 24, 2018

Публичен протест срещу безобразията на ЧЕЗ

Оценете тази статия
(2 гласа)

Уважаеми съграждани,

Приканваме всеки един да се присъедини и да се включим заедно в "Протеста срещу безобразията извършвани от ЧЕЗ", на 11 март (събота) 2017г., от 10:00 ч., при общината в с. Панчарево.

Нека се обединим и да покажем на тази нагла организация, ЧЕЗ, че ТОВА Е БЪЛГАРИЯ и ТЯ Е НАША! Че трябва да работят единствено и само в интерес на българския народ, а именно: спазвайки конституцията, законите и нормативната уредба на БЪЛГАРИЯ! Че трябва да работят спазвайки своите договорни задължения и всички останали изисквания, които те са задължени да съобразяват!

Че когато не изпълняват качествено и съвестно своите договорни ангажименти към клиентите си, трябва да понесат своята отговорност. Трябва да заплатят своите неустойки. Трябва да заплатят причинените от тях материални щети на клиентите си. Трябва да заплатят за пропуснатите ползи на своите клиенти. Трябва да се извинят за причинените по тяхна вина, на хиляди семейства и домове, неудобства.

Трябва да излезнат пред българския народ, а не да се крият зад своя фиктивен кол център, чийто служители не спират да лъжат своите клиенти, не спират да ги манипулират и да се държат с тях като със слабоумни същества. А самите те, служителите на ЧЕЗ, да демонстрират своето инфантило поведение докато разговарят с ощетените си клиенти, ощетените БЪЛГАРИ, хората, благодарение на които те получават заплатите си!

В противен случай, на чешкото държавно предприятие - ЧЕЗ, ще му се наложи да се раздели преждевременно, с така или иначе, неизгодната за нас БЪЛГАРИТЕ, срамна концесия!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!

Search