Четвъртък, Януари 28, 2021

Отворено писмо

Оценете тази статия
(0 гласа)

 

Уважаеми жители на с. Пасарел,

Уважаеми дами и господа,

ОТВОРЕНО ПИСМО

Във връзка с излязла статия в сайта lupa.bg„ Рокери купиха линейка на с. Долни Пасарел“ , в последствие и в други сайтове и множество коментари в социалните мрежи, Ви уведомявам, че ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е ВЯРНА!

Закупената и представена /но НЕ за село Пасарел/ от мотоорганизацията Masonic Riders Bulgaria специална кола НЕ Е линейка, а МОБИЛЕН КОНСУЛТАТИВЕН МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ. Същият е снабден с най-съвременна апаратура и ще се обслужва от квалифицирани лекари. Ще се извършват консултации на възрастни и социално слаби хора, ще се насочват към специализирани болнични заведения и ще се подпомагат с необходимите медикаменти за едномесечно лечение.

Това се прави от организацията, за да бъде в подкрепа на жители и на лични лекари внаселени места, не само в село Долни Пасарел, където няма кабинети на лични лекари или просто има интерес и желание за подобен вид консултации. Проектът вече е в действие и до края на месец януари първите жители на село Пасарел ще могат да се възползват от тази възможност.

Записването и уточняване на подробностите ще става в кметството на с. Д. Пасарел. Заедно с представители на мотоорганизацията Masonic Riders Bulgaria ще се постараем да бъдем в помощ на нуждаещите се.

С едно допълнително уточнение - в село Пасарел от началото на 2019 г. има свободен лекарски кабинет, който може да бъде нает за тази цел при условията за наемане на общински помещения чрез Район Панчарево.

 

         Колкото до „Като няма държава….“, държа да уточня, че ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА.

Ако има нещо, което не ни харесва, трябва да го променим. И промените трябва да започнат от нас – мисленето ни, действията ни, труда ни, отношението ни, уважението към нас самите и към всички и всичко около нас!

 

Пожелавам здрава и мирна 2020 година!

Да бъдем позитивни, конструктивни, иновативни и трудолюбиви!

Да бъдем смирени в душите си и непримирими към лошотията, злобата и разрушението!

Да успяваме да се радваме на успехите, да ги пазим и надграждаме!

Да бъдем благословени!

 

 

С уважение,

Наталия Александрова

Кмет на кметство Долни Пасарел

 

Search