Петък, Юли 19, 2024

Риболов

Оценете тази статия
(8 гласа)

Риболовът, подобно на ловът, е възникнал като потребност на човека от най-древни времена. В наши дни риболовът все повече се налага като спорт. Това е нещо, чрез което човек може да разпусне натрупаното напрежение, да се събере с приятели и да прекара страхотно своята почивка.

Долни Пасарел, със своето водно богатство, е едно прекрасно място за практикуване на риболова като спорт или туризъм. Възможностите, които има тук могат да се срещнат на много малко места, а това място е само на 20км от напрегнатата столица.

Със своите реки, вирове и планински потоци се разкриват невероятни възможности за истински речен риболов. А големият язовир Искър е мястото, където може да се насладите на големите язовирни видове риба у нас. Както поречията, така и язовирът дават невероятни възможности за къмпингуване, чрез палатков лагер. Бихте могли да изкарате една невероятна ваканция на палатка с приятели. А вечер, край лагерният огън, всички можем да си представим приповдигнатото настроение на група приятели и съмишленици.

Малкото Пасарелско езеро е обявено изцяло за вододайна зона и риболовът там е напълно забранен

Насладете се на галерията ни с трофеи, уловени край Долни Пасарел.

 

Авторска статия на Георги Донечки

 

Галерия със снимки

Search