Петък, Юли 19, 2024

Условия за ползване

Сайтът www.pasarel.eu е частна собственост. Създаден е с идеална цел и всички материали, публикувани на него са със запазени авторски права, освен ако не е посочен друг източник. Сайтът има за цел да представи село Долни Пасарел по максимално достъпен начин и да даде възможност за намиране на разнообразна и полезна информация за населеното място – актуални новини и събития, история и културни забележителности, фолклор, обществени институции, места за отдих и забавление, снимки, видео и други.

Използването на материали, публикувани в сайта www.pasarel.eu е разрешено само при условие, че те няма да бъдат използвани с комерсиална цел или като основа за създаване на друг материал. За дословно копиране на материали от сайта е необходимо, посочване на източника и поставяне на активен линк към www.pasarel.eu

Информацията, публикувана в www.pasarel.eu, е от достоверен източник, но екипа ни не гарантира за нейната изчерпателност.

Нарушаването на настоящите правила водят до гражданско-правна и административна отговорност в съответствие със законодателството на Република България. За повече информация вижте тук.

Search