Петък, Юли 19, 2024

МСК "Урвич"

Оценете тази статия
(4 гласа)

               Мотоклуб „Урвич” Пасарел е клуб на село Долни Пасарел. Планинският район на селото е прекрасно място за развитие на мотоспорта в частта му Ендуро и Мотокрос. Планините наоколо разкриват уникални възможности за практикуване както на туристическо така и на екстремно ендуро, а край селото има изграден мотополигон за тренировки по мотокрос. Местният клуб е активен както в ендурото така и в мотокроса. Провеждат се регулярно тренировки. Членовете на клуба обхващат доста широк възрастов диапазон – най-малкият е на 4 години, а най-големият на 51г. Трасетата за екстремно ендуро се разработват в продължение на години и дейността по откриване и разработка на нови трасета никога не спира. Всички те са записани на GPS тракове и възможността човек да им се наслади изцяло, по всяко едно време, е реална.  Мотокрос трасето се поддържа с общите усилия на клуб "Урвич" и Balkans Orange Adventures.

       Красотата на това планинско селце е неземна и мотоциклетите, освен спорта и адреналина, който дават на ездачите, също така предоставят уникалната възможност да бъдем доста често сред природата и да обиколим колкото се може повече места. В днешният забързан и напрегнат свят предимството на двете колела и възможността да посетим повече красиви кътчета сред природата е безценно.

          За контакт:

                          Георги Донечки - 088 47 47 112

                          Александър Гроздев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

                Профилът във Facebook

 

          Насладете се на нашата галерия.

 

Авторска статия на Георги Донечки

 

Медия

Search